studio sol verzorgt speel- en knutselworkshops op locatie om het seizoen creatief te beleven. zowel op een groot evenement, een lokaal buurtfeest als gezellig in jouw achtertuin. ik creeër fijne activiteiten op maat van jullie vraag, breng al het nodige materiaal mee en ruim alles weer op zodat jullie zonder zorgen alle tijd en ruimte hebben om samen creatief aan de slag te gaan.

leia en elliot zijn heel graag met hun handjes bezig dus tijdens de workshop van studio sol konden ze hun hartjes ophalen. blije bloemenbollen rollen zorgde voor vuile handjes en guitige blikken!
door de bijtjes aan het stokje te maken zijn de kindjes niet meer zo bang van voorbij zoemende bijtjes tijdens een wandeling. lynn is warm, geduldig en superlief tegen alle kindjes aan tafel. een absolute aanrader!!

jennifer, mama van leia (5) en elliot (2,5)

‘dangkjewel’. een kindje kwam, een klein uurtje nadat ze meedeed met een workshop zzzoemende bijtjes maken, plots terug naar me toe om haar tekening af te geven die ze speciaal voor mij gemaakt had. je kan je inbeelden dat in de gezellige chaos van het workshop geven ik even mijn kluts kwijt was toen ze plots voor mijn neus stond. ik zei haar dan ook dat ik tranen in mijn ogen kreeg. niet van verdriet maar van geluk. die tekening heeft hier thuis een speciaal plekje gekregen en zij eentje in mijn hart. die onbevangenheid van kinderen, heerlijk.

lieve nel, jij dankjewel. wat ben ik blij dat ik je mocht ontmoeten tijdens een workshop.

nel, 6 jaar