studio sol 

staat voor spelen, ontdekken & leven met de seizoenen en wil volwassenen en kinderen samen een moment van échte verbinding bezorgen. dit aan de hand van workshops op locatie en met speel- en knutselpakketten voor bij je thuis. 

het duurzame aanbod wordt samengesteld in het ritme van de seizoenen, met eerbied voor mens & natuur en met liefde voor lokale makers.

we don’t stop playing because we grow old. we grow old because we stop playing.

george bernard shaw

studio sol richt het aanbod naar kinderen en dat mag je heel ruim nemen. kleuters en lagere school kinderen, het kleinere nieuwsgierige zusje dat ook graag groot wil zijn, de grote broer die maar wat graag soms nog even klein wil zijn en het innerlijke kind in de volwassene die ook graag nog eens meespeelt.

al het speelgoed dat je in de webshop kan kopen is ‘open einde speelgoed’ dat kan meegroeien met het kind en de verschillende (spel)ontwikkelingsfasen.

 

logic will get you from a to b. imagination will take you everywhere.

albert einstein

een studio sol pakket is gemaakt van én voor in de natuur, dit wil zeggen dat er vaak met iets uit de natuur geknutseld wordt. in je pakket zitten doorgaans alle knutsel benodigdheden die je nodig hebt maar is het wel nodig om nog iets te verzamelen buiten bv. een tak, in de natuur of kan je iets leuk doen met je afgewerkte knutselwerkje buiten. je wordt uitgenodigd om naar buiten te gaan, het seizoen ten volle te beleven met al je zintuigen.

als kinderen allemaal dezelfde kip moeten knippen, kunnen ze hun ei niet kwijt.

marcel van herpen